Pulvinar tempor cras amet ac turpis tristique tristique ... (read more)close
Pulvinar tempor cras amet ac turpis tristique tristique ... (read more)close
Service

HOE WIJ WERKEN

Aan het begin van ieder project, bestuderen onze communicatie experts nauwkeurig uw concrete situatie. Vervolgens ontwikkeld een team van marketing experts de best passende strategie om het maximale effect te halen uit uw aanwezigheid op internet. Eenmaal online wordt uw website opgenomen in een betrouwbare infrastructuur en bijgehouden door ervaren professionals.

 

 

ONTWIKKELINGEN VAN ONLINE MARKETING EN COMMUNICATIE STRATEGIE

Het succes van een bepaald product of service hangt aanvankelijk af van het strategische aanbod van de introductie op de markt. Dit is waarom het voor ons van cruciaal belang is onze zakelijke doelgroep te begrijpen en het belangrijkst de vraag van uw klanten. Wij brengen dit tot stand door een nauwe samenwerking met een betroffen team van uw bedrijf.

DESIGN VAN EEN ONDERNEMENDE IDENTITEIT

De ondernemende identiteit en uitstraling invloed op alle aspecten van uw bedrijf en spelen een belangrijke rol in hoe uw bedrijf door uw klanten wordt ervaren. De vasthoudendheid van uw bedrijfsidentiteit is de eerste cruciale stap van een solide bedrijfsimago. De harmonie van kleuren en fonts weergegeven in uw bedrijfslogo en stijl is een significante factor in de visuele communicatie van de waarde en cultuur van uw bedrijf. De ondernemende identiteit wordt sterk in het bewustzijn van de klant opgeslagen en als vanzelfsprekend zal uw bedrijf ogenblikkelijk in de dynamische en hoogst concurrerende wereld markt van de 21ste eeuw herkent worden. Last but not least, het consequente ondernemende imago creëert motivatie, trots,en trouw in onze klanten,partners en medewerkers.

DE ONTWIKKELING VAN EEN WEBSITE

Nikna bouwt interactieve websites gebaseerd op een Content Management System (CMS). CMS Is een geavanceerde software die u toestaat om files,foto’s multimedia en tekst dynamisch aan uw website toe te voegen. Samengevat, is het een definitie van verschillende toegangsrechten voor verschillende gebruiker s , interpretatie van het content, automatisch publiceren van bepaalde content gedeeltes binnen bepaalde periodes en vele andere nuttige eigenschappen. In CMS staat het content volledig los van de visuele presentatie. Op deze manier reflecteert de structuur van het content beter de structuur van uw product en service terwijl het vele verschillende vormen van presentatie toestaat. CMS slaat het content op in een relationele database waardoor de toegang hiernaartoe sneller en betrouwbaarder is.

E-COMMERCE OPLOSSINGEN

Uw bedrijfs-website wordt niet alleen als communicatie middel voor uw klanten gebruikt, maar tevens als een nieuw verkoop kanaal. Online product en service catalogus, toegevoegde foto’s en beschrijvingen van uw producten, elektronische betaling , behandeling van verpakkingen en verscheping, inventaris management, promotie van nieuwe producten, feedback van uw klanten dit zijn nog maar een paar van de oneindige mogelijkheden van e-commerce.

WEBHOSTING EN SUPPORT

Uw website wordt gehost binnen een betrouwbare infrastructuur, ondersteund door hoog gekwalificeerde professionals. De ondersteuning die wij bieden bevat standaard het archiveren van alle informatie op uw website, installatie en configuratie van nieuw modules, technische consultatie en beantwoorden van uw vragen 24/7. Hier vind u meer gedetailleerde informatie over de door ons aangeboden hosting pakketten .